Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g167g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g293kcal9.6g40.2g9g8.8g
Valittu annoskoko770g146kcal4.8g20.1g4.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna385g73kcal2.4g10.1g2.3g2.2g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671