Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore500g165kcal5g34.5g0.5g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.7g6.4g0.2g2.7g
Sipuli, kokonainen 50g42g11kcal0.5g2g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.3g0g56.7g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 67g90kcal1.8g2.7g8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%167g200kcal4.8g7.5g16.7g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima17g65kcal4.8g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2609kcal152.2g107.8g174.4g31g
Valittu annoskoko1240g1304kcal76.1g53.9g87.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna620g652kcal38.1g27g43.6g7.8g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834