Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore1200g396kcal12g82.8g1.2g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli, kokonainen 50g100g27kcal1.3g4.8g0.2g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 160g217kcal4.2g6.4g19.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%400g480kcal11.6g18g40g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima40g156kcal11.6g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g6261kcal365.6g258.8g418.2g74.4g
Valittu annoskoko2976g3130kcal182.8g129.4g209.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna1488g1565kcal91.4g64.7g104.6g18.6g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834