Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 267g350kcal49g15.5g9.9g0g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow267g53kcal8g5.3g0g6.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit267g45kcal4.3g5.9g0.5g5.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)267g227kcal2.7g9.3g18.7g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g100g347kcal13g67g2g6g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2329kcal155.4g208g92.6g35.8g
Valittu annoskoko1188g1164kcal77.7g104g46.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna594g582kcal38.9g52g23.2g9g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097