Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 534g699kcal98.1g31.1g19.7g0g
Rypsiöljy 27g240kcal0g0g27.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow534g107kcal16g10.7g0g13.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit534g91kcal8.5g11.7g1.1g10.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)534g454kcal5.3g18.7g37.3g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g200g694kcal26g134.1g4g12g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4657kcal310.6g416.6g185.2g71.2g
Valittu annoskoko2376g2329kcal155.3g208.3g92.6g35.6g
Annoskoko puolitettuna1188g1164kcal77.7g104.2g46.3g17.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097