Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 800g1049kcal147.1g46.6g29.6g0g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow800g160kcal24g16g0g20g
Kukkakaali, pakaste, Apetit800g136kcal12.8g17.6g1.6g15.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g300g1041kcal39g201.1g6g18g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g6986kcal466g624.6g278g107.2g
Valittu annoskoko3564g3493kcal233g312.3g139g53.6g
Annoskoko puolitettuna1782g1747kcal116.5g156.2g69.5g26.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097