Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 934g1224kcal171.6g54.3g34.5g0g
Rypsiöljy 47g419kcal0g0g47.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow934g187kcal28g18.7g0g23.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit934g159kcal14.9g20.5g1.9g17.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)934g794kcal9.3g32.7g65.4g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g350g1215kcal45.5g234.6g7g21g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g8150kcal543.4g728.6g324.4g124.8g
Valittu annoskoko4158g4075kcal271.7g364.3g162.2g62.4g
Annoskoko puolitettuna2079g2037kcal135.9g182.2g81.1g31.2g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097