Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 1067g1398kcal196.1g62.1g39.5g0g
Rypsiöljy 54g479kcal0g0g54.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1067g213kcal32g21.3g0g26.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1067g181kcal17.1g23.5g2.1g20.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1067g907kcal10.7g37.3g74.7g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g400g1389kcal52g268.1g8g24g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g9314kcal621.4g832.6g370.8g143g
Valittu annoskoko4752g4657kcal310.7g416.3g185.4g71.5g
Annoskoko puolitettuna2376g2329kcal155.4g208.2g92.7g35.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097