Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 1201g1573kcal220.6g69.9g44.4g0g
Rypsiöljy 61g539kcal0g0g60.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1201g240kcal36g24g0g30g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1201g204kcal19.2g26.4g2.4g22.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1201g1020kcal12g42g84g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g450g1562kcal58.5g301.6g9g27g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10692g10479kcal698.8g936.8g417g160.6g
Valittu annoskoko5346g5239kcal349.4g468.4g208.5g80.3g
Annoskoko puolitettuna2673g2620kcal174.7g234.2g104.3g40.2g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097