Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 133g175kcal24.5g7.8g4.9g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow133g27kcal4g2.7g0g3.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit133g23kcal2.1g2.9g0.3g2.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)133g113kcal1.3g4.7g9.3g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g50g174kcal6.5g33.5g1g3g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1165kcal77.4g104.2g46.4g17.8g
Valittu annoskoko594g582kcal38.7g52.1g23.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna297g291kcal19.4g26.1g11.6g4.5g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097