Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 1334g1748kcal245.2g77.6g49.4g0g
Rypsiöljy 68g599kcal0g0g67.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1334g267kcal40g26.7g0g33.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1334g227kcal21.3g29.3g2.7g25.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1334g1134kcal13.3g46.7g93.4g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g500g1736kcal65g335.1g10g30g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g11643kcal776.6g1040.8g463.6g178.4g
Valittu annoskoko5940g5821kcal388.3g520.4g231.8g89.2g
Annoskoko puolitettuna2970g2911kcal194.2g260.2g115.9g44.6g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097