Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 200g262kcal36.8g11.6g7.4g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow200g40kcal6g4g0g5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit200g34kcal3.2g4.4g0.4g3.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g75g260kcal9.8g50.3g1.5g4.5g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1781g1746kcal116.6g156g69.6g26.8g
Valittu annoskoko891g873kcal58.3g78g34.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna445g437kcal29.2g39g17.4g6.7g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097