Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g133g304kcal25.3g0g22.6g0g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pirkka mexican ketsuppi5g5.6kcal0g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g3.3g2kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g771kcal62.2g8.4g53.6g2.6g
Valittu annoskoko307g386kcal31.1g4.2g26.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna153g193kcal15.6g2.1g13.4g0.7g
Arvot/100g100g126kcal10.1g1.4g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135462