Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)286g654kcal54.4g0g48.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)279g128kcal4.7g22.3g2.2g4.5g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.8g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g215g708kcal27.9g137.3g6g18.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g3084kcal180.2g336.4g114.2g49.4g
Valittu annoskoko1005g1542kcal90.1g168.2g57.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna503g771kcal45.1g84.1g28.6g12.4g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786