Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)343g785kcal65.2g0g58.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)335g154kcal5.7g26.8g2.7g5.4g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Vesi172g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g258g850kcal33.5g164.8g7.2g21.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g3701kcal216.2g403.8g137.4g59.2g
Valittu annoskoko1206g1850kcal108.1g201.9g68.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna603g925kcal54.1g101g34.4g14.8g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786