Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)458g1046kcal87g0g77.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)446g205kcal7.6g35.7g3.6g7.1g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Vesi229g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g343g1133kcal44.6g219.7g9.6g29.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g4934kcal288.2g538.2g182.8g78.8g
Valittu annoskoko1608g2467kcal144.1g269.1g91.4g39.4g
Annoskoko puolitettuna804g1234kcal72.1g134.6g45.7g19.7g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786