Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)515g1177kcal97.9g0g87.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)502g231kcal8.5g40.2g4g8g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.4g
Vesi258g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g386g1275kcal50.2g247.2g10.8g32.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g5551kcal324.4g605.8g206g88.6g
Valittu annoskoko1809g2776kcal162.2g302.9g103g44.3g
Annoskoko puolitettuna905g1388kcal81.1g151.5g51.5g22.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786