Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)57g131kcal10.9g0g9.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)56g26kcal0.9g4.5g0.4g0.9g
Valkosipuli 7.2g7.7kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g43g142kcal5.6g27.5g1.2g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g617kcal36.2g67.6g22.6g9.8g
Valittu annoskoko201g308kcal18.1g33.8g11.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna101g154kcal9.1g16.9g5.7g2.5g
Arvot/100g100g153kcal9g16.8g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786