Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)572g1308kcal108.7g0g97.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)558g257kcal9.5g44.6g4.5g8.9g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Vesi286g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g429g1416kcal55.8g274.7g12g36.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g6168kcal360.6g673g228.8g98.4g
Valittu annoskoko2010g3084kcal180.3g336.5g114.4g49.2g
Annoskoko puolitettuna1005g1542kcal90.2g168.3g57.2g24.6g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786