Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)800g1828kcal152g0g136g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)780g359kcal13.3g62.4g6.2g12.5g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g600g1980kcal78g384g16.8g51g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g8623kcal504g940.8g319.8g137.6g
Valittu annoskoko2810g4312kcal252g470.4g159.9g68.8g
Annoskoko puolitettuna1405g2156kcal126g235.2g80g34.4g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786