Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)114g262kcal21.7g0g19.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)112g51kcal1.9g8.9g0.9g1.8g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g86g283kcal11.2g54.9g2.4g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1234kcal72g134.4g45.8g19.8g
Valittu annoskoko402g617kcal36g67.2g22.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna201g308kcal18g33.6g11.5g5g
Arvot/100g100g154kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786