Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)172g392kcal32.6g0g29.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)167g77kcal2.8g13.4g1.3g2.7g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g129g425kcal16.7g82.4g3.6g10.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1850kcal108g202g68.6g29.6g
Valittu annoskoko603g925kcal54g101g34.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna302g463kcal27g50.5g17.2g7.4g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786