Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)200g457kcal38g0g34g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)195g90kcal3.3g15.6g1.6g3.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g150g495kcal19.5g96g4.2g12.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g2156kcal126g235.2g80.2g34.2g
Valittu annoskoko703g1078kcal63g117.6g40.1g17.1g
Annoskoko puolitettuna351g539kcal31.5g58.8g20.1g8.6g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786