Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 800g861kcal67.4g112g2.8g56g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5016g2567kcal162.8g268.6g59g152g
Valittu annoskoko2508g1283kcal81.4g134.3g29.5g76g
Annoskoko puolitettuna1254g642kcal40.7g67.2g14.8g38g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910