Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g321kcal20.6g33.6g7.2g18.8g
Valittu annoskoko314g161kcal10.3g16.8g3.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna157g80kcal5.2g8.4g1.8g4.7g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.3g1.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910