Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1002g1078kcal84.4g140.2g3.5g70.1g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g3213kcal203.6g336.2g74g189.8g
Valittu annoskoko3140g1607kcal101.8g168.1g37g94.9g
Annoskoko puolitettuna1570g803kcal50.9g84.1g18.5g47.5g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910