Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 200g216kcal16.9g28g0.7g14g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g643kcal40.4g67.2g15g38g
Valittu annoskoko628g321kcal20.2g33.6g7.5g19g
Annoskoko puolitettuna314g161kcal10.1g16.8g3.8g9.5g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910