Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 301g323kcal25.3g42.1g1.1g21g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1884g964kcal61g101g22.2g57g
Valittu annoskoko942g482kcal30.5g50.5g11.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna471g241kcal15.3g25.3g5.6g14.3g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910