Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g300g420kcal63g0g21g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g56g191kcal3.7g43.9g0.3g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g293g161kcal5g19.3g7g3.5g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g2305kcal157.2g177.6g106.4g35g
Valittu annoskoko1290g1152kcal78.6g88.8g53.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna645g576kcal39.3g44.4g26.6g8.8g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045