Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g500g700kcal105g0g35g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g94g319kcal6.2g73.1g0.6g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g488g268kcal8.3g32.2g11.7g5.9g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g3840kcal262.2g295.8g177.6g58.4g
Valittu annoskoko2150g1920kcal131.1g147.9g88.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna1075g960kcal65.6g74g44.4g14.6g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045