Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1020g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g600g840kcal126g0g42g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g113g383kcal7.4g87.8g0.7g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g585g322kcal9.9g38.6g14g7g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g4609kcal314.2g355.2g213.4g70.2g
Valittu annoskoko2580g2304kcal157.1g177.6g106.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna1290g1152kcal78.6g88.8g53.4g17.6g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045