Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1190g348kcal11.2g53.5g4.8g22.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g700g980kcal147g0g49g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g131g446kcal8.7g102.4g0.8g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g683g375kcal11.6g45g16.4g8.2g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Rypsiöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g5377kcal367g414.2g249g81.8g
Valittu annoskoko3010g2688kcal183.5g207.1g124.5g40.9g
Annoskoko puolitettuna1505g1344kcal91.8g103.6g62.3g20.5g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045