Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g800g1120kcal168g0g56g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g150g510kcal9.9g117g0.9g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g780g429kcal13.3g51.5g18.7g9.4g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g6145kcal419.6g473.6g284g93.6g
Valittu annoskoko3440g3072kcal209.8g236.8g142g46.8g
Annoskoko puolitettuna1720g1536kcal104.9g118.4g71g23.4g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045