Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1530g448kcal14.4g68.8g6.1g29.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g900g1260kcal189g0g63g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g169g574kcal11.1g131.6g1g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g878g483kcal14.9g57.9g21.1g10.5g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Persilja 113g31kcal1.6g1.2g0.2g9g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g6912kcal471.6g532.4g319.6g105.2g
Valittu annoskoko3870g3456kcal235.8g266.2g159.8g52.6g
Annoskoko puolitettuna1935g1728kcal117.9g133.1g79.9g26.3g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045