Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g100g140kcal21g0g7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g19g64kcal1.2g14.6g0.1g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g98g54kcal1.7g6.4g2.3g1.2g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g768kcal52.6g59g35.4g11.6g
Valittu annoskoko430g384kcal26.3g29.5g17.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna215g192kcal13.2g14.8g8.9g2.9g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045