Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1700g498kcal16g76.5g6.8g32.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1000g1400kcal210g0g70g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g188g638kcal12.4g146.3g1.1g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g975g536kcal16.6g64.4g23.4g11.7g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g7681kcal524.2g592.2g355.4g116.8g
Valittu annoskoko4300g3840kcal262.1g296.1g177.7g58.4g
Annoskoko puolitettuna2150g1920kcal131.1g148.1g88.9g29.2g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045