Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g200g280kcal42g0g14g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g38g128kcal2.5g29.3g0.2g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g195g107kcal3.3g12.9g4.7g2.3g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1536kcal104.6g118.6g71.4g23.4g
Valittu annoskoko860g768kcal52.3g59.3g35.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna430g384kcal26.2g29.7g17.9g5.9g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045