Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g538g323kcal8.1g69.9g0.5g4.8g
Porsaanpaisti vähärasvainen 500g814kcal140.1g0g27.7g0g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lanttu 138g40kcal1.4g6.3g0.4g2.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g39kcal2.7g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2601kcal309.6g183.4g63.6g27g
Valittu annoskoko1470g1300kcal154.8g91.7g31.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna735g650kcal77.4g45.9g15.9g6.8g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301