Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g645g387kcal9.7g83.9g0.6g5.8g
Porsaanpaisti vähärasvainen 600g977kcal168.1g0g33.2g0g
Porkkana 203g66kcal1.3g11.3g0.4g5.2g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Lanttu 165g48kcal1.6g7.6g0.5g3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3120kcal371.6g220.2g76.6g32.6g
Valittu annoskoko1764g1560kcal185.8g110.1g38.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna882g780kcal92.9g55.1g19.2g8.2g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301