Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g753g452kcal11.3g97.8g0.8g6.8g
Porsaanpaisti vähärasvainen 700g1140kcal196.1g0g38.8g0g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Lanttu 193g56kcal1.9g8.9g0.6g3.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala19g54kcal3.8g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g3640kcal433.2g256.8g89.6g38g
Valittu annoskoko2058g1820kcal216.6g128.4g44.8g19g
Annoskoko puolitettuna1029g910kcal108.3g64.2g22.4g9.5g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301