Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g860g516kcal12.9g111.8g0.9g7.7g
Porsaanpaisti vähärasvainen 800g1302kcal224.2g0g44.3g0g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Lanttu 220g64kcal2.2g10.1g0.7g4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4161kcal495.4g293.2g102.4g43.4g
Valittu annoskoko2352g2080kcal247.7g146.6g51.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna1176g1040kcal123.9g73.3g25.6g10.9g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301