Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g968g581kcal14.5g125.8g1g8.7g
Porsaanpaisti vähärasvainen 900g1465kcal252.2g0g49.9g0g
Porkkana 304g99kcal1.9g16.9g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Lanttu 248g71kcal2.5g11.4g0.7g4.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g69kcal4.9g1.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g4681kcal557.2g330g115g48.6g
Valittu annoskoko2646g2340kcal278.6g165g57.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna1323g1170kcal139.3g82.5g28.8g12.2g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301