Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g108g65kcal1.6g14g0.1g1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 100g163kcal28g0g5.5g0g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lanttu 28g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g520kcal61.8g36.8g12.6g5.6g
Valittu annoskoko294g260kcal30.9g18.4g6.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna147g130kcal15.5g9.2g3.2g1.4g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.3g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301