Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1075g645kcal16.1g139.8g1.1g9.7g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1000g1628kcal280.2g0g55.4g0g
Porkkana 338g110kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Lanttu 275g79kcal2.7g12.6g0.8g4.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g77kcal5.5g1.4g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g5200kcal619g366.8g127.8g54g
Valittu annoskoko2940g2600kcal309.5g183.4g63.9g27g
Annoskoko puolitettuna1470g1300kcal154.8g91.7g32g13.5g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301