Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g215g129kcal3.2g28g0.2g1.9g
Porsaanpaisti vähärasvainen 200g326kcal56g0g11.1g0g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1040kcal123.6g73.6g25.6g10.8g
Valittu annoskoko588g520kcal61.8g36.8g12.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna294g260kcal30.9g18.4g6.4g2.7g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301