Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g323g194kcal4.8g41.9g0.3g2.9g
Porsaanpaisti vähärasvainen 300g488kcal84.1g0g16.6g0g
Porkkana 101g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.2g23kcal1.6g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1560kcal185.6g109.8g38g16.2g
Valittu annoskoko882g780kcal92.8g54.9g19g8.1g
Annoskoko puolitettuna441g390kcal46.4g27.5g9.5g4.1g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301