Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%626g1065kcal125.2g0g62.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g175g130kcal7.9g22.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6.3g14kcal0.7g2.4g0.2g0g
Oregano, kuivattu 6.3g19kcal0.7g1.4g0.6g2.7g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g188g733kcal54.5g1.1g54.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g4363kcal384g72.8g275g10.4g
Valittu annoskoko1295g2182kcal192g36.4g137.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna648g1091kcal96g18.2g68.8g2.6g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556