Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%752g1278kcal150.3g0g75.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7.5g17kcal0.8g2.9g0.2g0g
Oregano, kuivattu 7.5g23kcal0.8g1.6g0.8g3.2g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g225g879kcal65.4g1.4g65.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g5236kcal461g87.2g329.6g12.4g
Valittu annoskoko1554g2618kcal230.5g43.6g164.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna777g1309kcal115.3g21.8g82.4g3.1g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556