Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%877g1490kcal175.3g0g87.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g237kcal0g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g246g182kcal11g31.7g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8.8g20kcal1g3.4g0.3g0g
Oregano, kuivattu 8.8g27kcal1g1.9g0.9g3.8g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g263g1026kcal76.3g1.6g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3626g6108kcal537.6g102g385g14.6g
Valittu annoskoko1813g3054kcal268.8g51g192.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna907g1527kcal134.4g25.5g96.3g3.7g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556