Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1002g1703kcal200.4g0g100.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g281g208kcal12.6g36.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g301g1172kcal87.2g1.8g87.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g6981kcal614.4g116.4g440g16.6g
Valittu annoskoko2072g3491kcal307.2g58.2g220g8.3g
Annoskoko puolitettuna1036g1745kcal153.6g29.1g110g4.2g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556